Opublikowany przez: Kasia P. Źródło artykułu: Paulina Skwarska 2014-03-13 09:24:52
Granola (z dodatkiem żurawiny i suszonych bananów)
Składniki:
Wykonanie KROK PO KROKU
Oliwę, miód i sok jabłkowy połącz. Dodaj płatki, wiórki, sezam i słonecznik, orzechy i dynię. Wszystko wymieszaj. Wyłóż na blachę pokrytą papierem do pieczenia i piecz przez około 30 minut w rozgrzanym do 180°piekarniku. Mieszaj, co około 10 minut, żeby się nie przypaliło. Płatki migdałowe upraż na suchej patelni. Do upieczonej granoli dodaj uprażone płatki i żurawinę.
Smacznego!
Pokaż wszystkie artykuły tego autora
ISmith88 2016.04.14 11:57
Reweelacja. Teraz wiosna jest to już w ogóle, za chwilę świeże warzywa i owoce będą. Z granolą i jogurtem- pychota!
Stokrotka 2016.03.16 10:07
Eee na razie kupuję gotowe.. Ale warto spróbować domowych!
HannaCS 2014.04.25 08:08
takie danie to raczej wiosenne, niemniej jednak fajne i lekkie. pOlecam również super stronę z przepisami i poradami dietetycznymi, gdzie ja często zaglądam i korzystam z informacji https://www.facebook.com/AllevoJedzIChudnij/app_387030424731412
Nie masz konta? Zaloguj się, aby pisać swoje własne artykuły.