Ryba pod pierzynką - przepis. Przepisy na Potrawy z ryb, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
    
        Ryba pod pierzynką
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        Ryba( ja przeważnie mirunę daję,bądź paluszki rybne ale takie bardziej z górnej półki
Pomidory x2
Cebula x 1
Masło
Czosnek
Bazylia&Oregano
Chleb (z 5 kromek)
Ser tarty                     
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Pieczemy rybę i wkładamy ją w kawałkach do naczynia żaroodpornego, pomidory i cebulę dusimy i wykładamy na rybę, chleb rwiemy na malutkie kawałki i posypujemy do góry. Masło topimy i dodajemy czosnek i przyprawy, polewamy całość i sypiemy serem tartym , do piekarnika na ok 15 minut i gotowe,
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.