•	Makaron Lubella Wstążki Długie
1 opakowanie
•	krewetki 10 sztuk
•	jajka 3 sztuki
•	tofu 50g
•	orzeszki ziemne 20g
•	czerwona cebula 15g
•	cebula dymka 15g
•	czosnek 5g
•	limonka ½ sztuki
•	kolendra świeża do dekoracji
•	kiełki sojowe 150g
•	sos pad thai 300ml
•	suszone chili 2g
•	olej 1/3 szklanki
Ugotuj makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Na patelni rozgrzej olej, wrzucić czosnek, posiekaną czerwoną cebulę, tofu, jajka i krewetki. Gdy składniki się podsmażą, dodaj makaron oraz sos pad thai. Całość wymieszaj i smaż przez ok. minutę.
Na koniec dodaj kiełki sojowe, posiekaną dymkę, orzechy i chili. Jeszcze raz wymieszaj. Nałóż na talerz i wyciśnij limonkę. Udekoruj świeżą kolendrą.