•	Makaron Lubella Spaghetti
1 opakowanie
•	cebula 150g 
•	czosnek 4-5 ząbków
•	cukinia 70g
•	pieczarki lub inne grzyby 70g
•	ziemniaki 100g
•	kawałek imbiru
•	wieprzowina / wołowina / mix owoców morza – dowolnie  70-80g
•	sos z czarnej fasoli Chun Zang 
•	sos sojowy 10 ml
•	olej rzepakowy 30 ml
Włóż odrobinę posiekanego lub zblendowanego czosnku i imbiru do wybranego rodzaju mięsa, aby usunąć zapach. Posiekaj warzywa – cebulę, ziemniaki, cukinię i grzyby. Smaż pozostały posiekany czosnek na patelni z odrobiną oleju, aż zbrązowieje. Dodaj cebulę i smaż ok. 2-3 minuty. Dodaj na patelnię pozostałe warzywa i podsmażaj do momentu, aż będą ugotowane. Następnie dodaj sos z czarnej fasoli i wymieszaj z warzywami.
Ugotuj makaron o 2 minuty krócej niż w instrukcji na opakowaniu. Odcedź go i wrzuć na patelnię z warzywami. Wymieszaj, a jeśli sos jest zbyt gęsty dodaj odrobinę oleju. Dodaj sos sojowy – tyle ile lubisz.
Makaron można podawać z dodatkami, takimi jak np. ugotowane jajko, świeży ogórek czy wodorosty.