Pasta z makreli z chrzanem i olejem Rapso - przepis. Przepisy na Potrawy z ryb, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
        Przepisy » 
         Pasta z makreli z chrzanem i olejem Rapso    
 
    
        Pasta z makreli z chrzanem i olejem Rapso
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        1 makrela wędzona (ok. 300 g)
150 g sera białego
4 łyżki oleju Rapso
2–3 łyżeczki chrzanu tartego
3 ogórki kiszone
1/3 papryki czerwonej
1/3 ogórka świeżego długiego
1 średnia cebula czerwona
                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                1. Makrelę obierz ze skóry oraz usuń ości. Pokrój, przełóż do miski.
2. Dodaj do makreli ser biały, chrzan oraz olej. Całość pognieć widelcem, wymieszaj.
3. Warzywa pokrój według własnych preferencji. Dodaj do miski. Wymieszaj.
4. Podawaj pastę ze świeżym pieczywem, np. razowym.
5. Pastę możesz przechowywać w lodówce przez 48 godzin, w zakręconym słoiku.
Smacznego!
 
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.