Pasta pieczarkowa z kolorową papryką - przepis. Przepisy na Kanapki i tosty, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
        Przepisy » 
         Pasta pieczarkowa z kolorową papryką    
 
    
        Pasta pieczarkowa z kolorową papryką
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        - cebula                                            2 średnie szt.
- olej                                                  2 łyżki
- pieczarki świeże                           200g
- jajka                                                3 szt.
- sól, pieprz do smaku
- majonez                                          1 łyżka
- kolorowa świeża papryka            1 ½ szt.      
-Chleb Bawarski 	   1 bochenek
                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i smażymy na oleju na jasnozłoty kolor. Osobno, na rozgrzanym oleju podsmażamy pieczarki pokrojone w cząstki. Jajka gotujemy na twardo. Gdy wszystkie składniki ostygną, mielimy je w maszynce do mięsa. Dodajemy przyprawy, majonez i pokrojoną w drobną kostkę paprykę. Całość dokładnie mieszamy. Pieczywo smarujemy pastą i dekorujemy cząstkami papryki.
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.