Składniki dla 4 osób:
•	2 opakowania fasolki w puszce ( 400g)
•	2 piersi z kurczaka
•	1 łyżeczka kminku
•	1 puszka pomidorów krojonych Valfrutta (400g)
•	1 czerwona papryka
•	1 cebulka dymka
•	1 świeża papryczka chilli
•	4 tortille
•	oliwa z oliwek extra vergine Olitalia
•	sól i pieprz do smaku
Sposób przygotowania:
Pokrój piersi z kurczaka w paseczki i zamarynuj w oliwie z solą, pieprzem, kminkiem i posiekaną drobno papryczką chilli. Na dużej patelni zeszklij na odrobinie oliwy posiekaną dymkę i paprykę pokrojoną w paseczki. Dodaj kurczaka, po chwili fasolkę i pomidory krojone. Gotuj na średnim ogniu 8-10 min. Zawijaj przygotowany farsz w podgrzane uprzednio tortille i podawaj na ciepło.