Parzybroda z Jałowcową koszyczkową - przepis. Przepisy na Potrawy mięsne, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
        Przepisy » 
         Parzybroda z Jałowcową koszyczkową    
 
    
        Parzybroda z Jałowcową koszyczkową
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        kiełbasa Jałowcowa koszyczkowa firmy Gzella 200g
olej 2 łyżki
cebula 2 szt.
marchewka 1 średnia szt.
kapusta pekińska 1 średnia szt.
pomidor 1 średnia szt.
śmietana kwaśna 18% 150 ml
koperek 1 mały pęczek
sól, pieprz, cukier do smaku
masło 1 łyżka
                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Kiełbasę pokroić w plasterki i podsmażyć na oleju na złoty kolor. Dodać pokrojoną w kostkę cebulę i chwilę razem poddusić. Do całości dodać marchewkę startą na grubym oczku i poszatkowaną kapustę pekińską. Posolić, wymieszać i dusić pod przykryciem, aż kapusta zmięknie. Następnie dodać pokrojone w kostkę pomidory, pokrojony koperek i śmietanę. Doprawić do smaku pieprzem, odrobiną cukru, doprowadzić do wrzenia. Na koniec dodać łyżkę masła i wymieszać.
Smacznego!
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.