Pasta jajeczno- łososiowa - przepis. Przepisy na Potrawy z ryb, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
    
        Pasta jajeczno- łososiowa
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        2 jajka
0, 200 kg fileta z łososia
dwie łyżki masła
sól, pieprz                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Jajka należy ugotowac na twardo, obrać ze skorupek i ugniatać widelcem, aż uzyskają drobną konsystencję. Łososia przygotować na parze lub w piekarniku i rozdrobnić. Połączyć obydwa składniki. Dodać masło. Całość dokładnie wymieszać. Pasta idealnie nadaje się na kanapki dla dzieci. Możemy całośc posypać dowolnymi kiełkami. Ja wybrałam swoje ulubione - kiełki rzodkiewki.
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.