Torcik na każda okazję - przepis. Przepisy na ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
    
        Torcik na każda okazję
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                         - upieczony biszkopt
 - krem tortowy o dowolnej smakowitości
 - akcesoria do dekoracji wg zaawansowanej pomysłowości                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Biszkopt:
 - 3/4 szklanki mąki pszennej, łyżeszka proszku do pieczenia, 5 jajek, szklanka cukru. Białka ubić z cukrem, dodać żółtka, przesienką mąkę i proszek. Piec 30 min. w temp.180 stopnni.
 
masa:
  - śmietankę 36% ubić na puch i pięknie przełożyć blaty biszkopta.
Gotowy torcik ubieramy wg uznania - im więcej gadżetów tym piękniej i smaczniej:)
 
 
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.