Koperkowa pasta z makreli wędzonej.  - przepis. Przepisy na Potrawy z ryb, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
        Przepisy » 
         Koperkowa pasta z makreli wędzonej.     
 
    
        Koperkowa pasta z makreli wędzonej. 
        
		
			
					Dunia rozsmakował(a) się w tym!			
	 
 
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        1 średnia makrela wędzona
2 łyżki tartego żółtego sera
1 mała cebula
2 łyżki pokrojonego szczypiorku
3 kopiaste łyżki posiekanego kopru
1 płaska łyżka majonezu ( tylko aby pasta była mazista)
                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Makrelę oczyścić z ości i pokroić.
Cebulę posiekać w drobną kostkę.
Szczypior drobno pokroić.
Koper posiekać.
Kawaleczek sera żółtego zetrzeć na grubej tarce.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać i dodać majonez oraz odrobinę świeżo zmielonego pieprzu.
 
Można już domowników wołać na kolację. Smacznego!!!
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.