Bezglutenowy makaron ze szpinakiem - przepis. Przepisy na Dania z makaronu, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
        Przepisy » 
         Bezglutenowy makaron ze szpinakiem    
 
    
        Bezglutenowy makaron ze szpinakiem
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        50g ulubionego makaronu bezglutenowego
200g mrożonego szpinaku
200g sera feta
2 ząbki czosnku
sól, pieprz
                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                
Makaron gotujemy al dente. W czasie gotowania makaronu w rondelku z grubym dnem rozmrażamy szpinak na odrobinie wody. Po rozmrożeniu dodajemy pokrojony w kostkę ser feta i rozgnieciony ząbek czosnku. Mieszamy do rozpuszczenia się sera, przyprawiamy do smaku solą i pieprzem. 
Na talerze wykładamy makaron i polewamy szpinakowym sosem.
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.