Wuzetka.
Składniki
•	Polewa czekoladowa
Ciasto:
•	2 szklanki mąki
•	250g margaryny
•	2 łyżki dżemu z czarnej porzeczki
•	2 łyżki kakao
•	1 łyżeczka sody
•	1,5 łyżeczki proszku do pieczenia
•	2 jajka
•	¾ szklanki cukru
•	1 szklanka mleka
Krem:
•	1 szklanka mleka
•	Budyń śmietankowy 
•	2 łyżki cukru
•	250 g margaryny
•	Cukier waniliowy
Sposób przyrządzenia
Ciasto:
- Jajka utrzeć z cukrem. Dodać rozpuszczoną margarynę ,mleko, mąkę, proszek i  sodę. Dokładnie zmiksować, po czym dodać kakao i dżem i jeszcze trochę miksować. Ciasto przelać do tortownicy. Piec  45 minut w 180 stopniach.
Krem:
- Budyń ugotować i wystudzić.
- Margarynę utrzeć z cukrem, dodać cukier waniliowy. Ciągle mieszając dodawać po łyżce budyniu.
- Kremem przełożyć ciasto i polać je przygotowaną polewą czekoladową.