Biała kiełbasa po śląsku - przepis. Przepisy na Potrawy mięsne, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
    
        Biała kiełbasa po śląsku
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        50 dag białej kiełbasy
1-2 średnie cebule
1/2 główki czosnku                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Kiełbasę ułożyć w natłuszczonej formie do zapiekania.Cebulę pokroić w krążki, czosnek obrać i ząbki pokroić na połówki.Wymieszać o obłożyć kiełbasę.Wstawić do nagrzanego piekarnika 200st na około 60 minut.Co 10-15 minut nakłuwając widelcem, aby nadmiar wody i tłuszczu wypłynął.Podawać na gorąco z pieczywem i chrzanem.
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.