30 kwietnia 2010 18:29 | ID: 202403
30 kwietnia 2010 20:59 | ID: 202499
30 kwietnia 2010 21:04 | ID: 202505
3 maja 2010 09:46 | ID: 203230
3 maja 2010 09:49 | ID: 203234
3 maja 2010 09:55 | ID: 203240
29 czerwca 2010 16:57 | ID: 241078
29 czerwca 2010 17:14 | ID: 241094
29 czerwca 2010 17:27 | ID: 241101
29 czerwca 2010 17:38 | ID: 241114
29 czerwca 2010 17:42 | ID: 241123
29 czerwca 2010 17:49 | ID: 241127
29 czerwca 2010 17:55 | ID: 241132
29 grudnia 2011 10:32 | ID: 713716
Niewątpliwie swoje właściwości zdrowotne ma, ale w oleju lnianym nie ma prawie wcale witamin, w przeciwieństwie do naszego zwykłego oleju rzepakowego :)
29 grudnia 2011 22:36 | ID: 714348
Olej lniany można przyjmować tylko na surowo, do surówek, nie można na nim nic smażyć, ani nie można go podgrzewać.
29 grudnia 2011 22:38 | ID: 714349
Nie jadłam jak dotąd.
29 grudnia 2011 22:48 | ID: 714367
Kiedyś usmażyłam spaghetti chyba na lnianym oleju....wszystko poszło do koszą,podobno nie nadaję się do smażenia.ma specyficzny smak,po usmażeniu.
29 grudnia 2011 22:52 | ID: 714372
Większość " nietypowych" olejów nie nadaje się do smażenia.
29 grudnia 2011 22:57 | ID: 714379
Większość " nietypowych" olejów nie nadaje się do smażenia.
Teraz to wiem:)
29 grudnia 2011 22:57 | ID: 714380
;)
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.